ELAZIĞ / PALU - Palu İlkokulu

Mrt

Öğrencilerimizin düşünen, sorgulayan ve karşılaştıkları problemlere çözümler üreten bireyler haline gelmelerine katkı sağlamak amacıyla okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda 06.03.2024 tarihinde saat 10:00'da deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatın ardından tüm öğrencilerimiz deprem konusunda bilgilendirildi.

Ock

Okulumuzda yürütülmekte olan "Geleceğim İçin Okuyorum." projesi ile Dilimizin Zenginlikleri Projesi ve İlçemiz genelinde öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz için ödül töreni düzenlendi. Yapılan yarışma ve projelerde dereceye giren tüm öğrencilerimizi kutluyoruz. Dereceye giren öğrencilerimizin isimleri aşağıda yer almaktadır.

GELECEĞİM İÇİN OKUYORUM PROJESİ

1. Hifa İrem KAYA 2/A Sınıfı

2. Ömer Hattap OKUYUCU 2/B Sınıfı

3. Vildan ÇALİ  2/C Sınıfı

4. Ömer Asaf OĞUZ 3/A Sınıfı

5. Yiğit Efe KANTARCİ 3/B Sınıfı

6. Elif Tuğba SAMANCI 3/C Sınıfı

7. Zeynep ÇİFTÇİOĞLU 4/A Sınıfı

8. Esma ORMANOĞLU 4/B Sınıfı

9. Betül Zehra ÖZTÜRK 4/C Sınıfı

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Anahtar Kelimelerle Resim Yapma Yarışması

1. Ömer Asaf GÜN

Anahtar Kelimelerle Hikaye Yazma Yarışması

1. Elif Aybüke DARDAĞAN 2/A Sınıfı

2. Hüseyin Korkut GÖKMEN 3/A Sınıfı

3. Mert Melih DELİOĞLU 4/B Sınıfı

ÖĞRETMENLER GÜNÜ RESİM YARIŞMASI

Cafer Efe GÜN 2/B Sınıfı (İLÇE BİRİNCİSİ)

Palu İlkokulu Yöremizi Tanıtıyor

Kas

Palu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilkokullar arası resim yarışması düzenlendi. Resim Yarışmasında okulumuz 2/B sınıfı öğrencilerinden Cafer Efe GÜN ilçe 1. si oldu. Öğrencimize ödülü Atatürk Ortaokulu'nda düzenlenen programla Palu İlçe Emniyet Müdürü Murat BUĞATEKİN tarafından verildi. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete intikalinin 85. yılı münasebetiyle okulumuzda anma programı düzenlendi. Bu vesileyle 3 kıtada, 10 ayrı cephede savaşan Anadolu'da 32 ili işgalden kurtaran Türkiye Cumhuriyeti'ni kurup egemenliğini millete devreden Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Türlü imkansızlıklara rağmen  bir ulusun vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesinin adıdır cumhuriyet. Aydınlık yarınlarımızın teminatı olan, yüreğimizde filizlenen cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle okulumuzda etkinlikler düzenlendi . Bu vesileyle bu toprakları bize yurt yapan başta cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu aziz vatan topraklarını kanıyla sulamış şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz . Etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Ekm

Çocuklarımızın, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün değerlerini, ülkemizin ilerleyişine katkılarını öğrenmeleri ve bir ülkenin tam bağımsız olduğunu gösteren bayrağını tanıyıp, 100.yılımıza yakışır bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması kapsamında; “Cumhuriyet’imizin 100. Yılında 2023 Türk Bayrağı Projesine” 06.09.2023  Çarşamba günü  ilk çevrimiçi toplantımız ile başladık.

Türkiye’nin altmış bir ilinden gönüllü üç yüz öğretmen ve öğrencilerimiz farklı materyallerden hazırladığımız  Türk Bayrakları, Mosaically Uygulama ile fotoğraf birleştirilmesi sonucu ,29 Ekim 2023 Cumhuriyet Bayramı’nda sanal sergi ile yayınlamak için çalışıyoruz.

Elazığ ili Palu ilçesi Palu İlkokulu 3/A ve 4 /B sınıfı olarak, Bahar TİRYAKİ ve Leyla PEHLİVANOĞLU öğretmeni rehberliğinde , 46 öğrencimizle bu projede olmanın gururu ve mutluluğu ile bayraklarımızı hazırladık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Okul Öncesi Öğrencilerimizle İlçe Halk Kütüphanesi Gezimiz

Ock

Okulumuzda 2022-2023 eğitim-öğretim yılı 1. dönem karne dağıtımı öğrenci ve velilerimizin katılımıyla yapıldı. Karnelerle birlikte öğrencilerimize eğlenerek okuyacakları kitaplar hediye edildi. Tüm öğrencilerimize dinlenerek geçirecekleri bir yarıyıl tatili diliyoruz.

2021-2022 Eğitim öğretim yılı okul öncesi öğrenci kayıtlarımız başladı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, İlimizde Resmi/Özel İlkokul öğrencileri arasında düzenlenen "DÜNYADA ÇOCUK OLMAK" konulu resim yarışmasına okulumuzdan seçilen resimler değerlendirme için Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderildi.

Kas

Kamu Hizmet Standartlarımız güncellenmiştir.