ELAZIĞ / PALU - Palu İlkokulu

May

Okulumuzda Palu Emniyet Müdürlüğü Trafik  Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli Polis Memurlarının katılımıyla öğrencilerde trafik bilincinin geliştirilmesi kapsamında eğitim düzenlendi. Eğitimde öğrencilerimizin hazırladıkları trafik ışıkları temalı kurabiyeler ikram edildi. Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin düşünen, sorgulayan ve karşılaştıkları problemlere çözümler üreten bireyler haline gelmelerine katkı sağlamak amacıyla okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda 06.03.2024 tarihinde saat 10:00'da deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatın ardından tüm öğrencilerimiz deprem konusunda bilgilendirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Okul Öncesi Öğrencilerimizle İlçe Halk Kütüphanesi Gezimiz

Ock

Okulumuzda 2022-2023 eğitim-öğretim yılı 1. dönem karne dağıtımı öğrenci ve velilerimizin katılımıyla yapıldı. Karnelerle birlikte öğrencilerimize eğlenerek okuyacakları kitaplar hediye edildi. Tüm öğrencilerimize dinlenerek geçirecekleri bir yarıyıl tatili diliyoruz.

2021-2022 Eğitim öğretim yılı okul öncesi öğrenci kayıtlarımız başladı.

Kamu Hizmet Standartlarımız güncellenmiştir.